Om Nikolaj Schierup

Nikolaj er uddannet socialpædagog fra Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium. Nikolaj er efteruddannet som som narrativ terapeut fra DISPUK, uddannet i kognitiv terapi fra Kognitiv Psykologcenter, uddannet Mindfulness instruktør fra Kognitiv Center Fyn (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi), samt taget en flerfamilie terapeutisk uddannelse fra Marlborough Family Service, London ved Nordic Intervention.

Nikolaj har tidligere arbejdet indenfor børne og ungdomspsykiatrien og med socialt udsatte børn på en specialskole samt en døgninstitution. Nikolaj har siden 2006 været ansat som terapeut i Dialog mod Vold, København, med speciale i terapi med børn og familier.

Nikolaj er 44 år, fraskilt og far til to piger.

Om Morten Kragh

Morten er uddannet psykolog fra Københavns Universitet 2004. Morten er specialiseret inden for det voksen klinisk område, og har bl.a. arbejdet inden for psykiatrien, misbrug og familieområdet i Socialforvaltningen Københavns Kommune.

Morten har siden 2009 arbejdet i Dialog mod Vold, København med speciale i individuel-, gruppe- og parterapi.
Morten er 45 år, gift har og far til to drenge.


Om Helle Vibeke Paulsen

Helle er advokat og har siden 1999 beskæftiget sig med blandt andet familieret, hvor Helle har specialiseret sig i rådgivning i forbindelse med samlivsophør, separation og skilsmisse, herunder spørgsmål om samvær, bopæl og forældremyndighed. Helle er en erfaren retssagsadvokat, men alternativ konfliktløsning/mediation og er indarbejdet i Helles forretnigskoncept.

Helle fik efter jurastudiet på Københavns Universitet bestalling som advokat i 2001 og Helle har siden 2003 været selvstændig advokat med kontor i København.
Helle er 45 år, fraskilt og mor til to børn.